İdari Personelimize Yönelik İftar Yemeği Düzenlendi
26 Mart 2024 | 21:04

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından akademik personelimize yönelik düzenlenen iftar yemeğinin ardından şimdi de idari personelimiz için iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanları, akademik ve idari birim amirleri, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Üniversitemizde personel daire başkanı olarak da görev yapmış olan emekli personelimiz Gazi Sır ile idari personelimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, programda yaptığı konuşmada daha önce küresel salgın ve deprem nedeniyle idari personelimize yönelik iftar programı düzenleyemediklerini anlattı. Bu nedenle bu iftar programını düzenleyerek idari personelimizle bir araya gelmiş olmanın mutluluğu yaşadığını anlatan Prof. Dr. Musa Yıldız, “Gazi Üniversitesi 1926 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş memleketimizin çok önemli bir kuruluşu. Bizler de böyle önemli ve güzide bir kurumda görev yaptığımız için şanslıyız. Hep birlikte çok daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Sizler de göreve geldiğimiz andan itibaren çok samimi duygularla bizlere destek oldunuz. Gazi Üniversitesi 2020 yılından 2024 yılına kadar büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. Bu sıçramada akademik personelimiz kadar sizlerin de çok büyük desteği var. Biz bunun farkındayız. Her fırsatta değişik programlar vasıtasıyla bunu ifade etmeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte de sizlerle birlikte olmaya yönelik faaliyetler düzenlemeye dikkat edeceğiz” dedi.  

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, iftar programına katılan idari personelimize katılımlarından dolayı, programı hazırlayanlara ve hizmet edenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Musa Yıldız, emekli idari personelimiz Gazi Sır’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, kendisine plaket takdim etti. Gazi Sır, yaptığı konuşmada 27 yıl Gazi Üniversitesinde hizmet yaptığını belirterek, her zaman Gazili olduğunu söyledi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image