Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çözüm Koleji Öğrencilerine Üniversitemizi Tanıttı
26 Nisan 2024 | 20:25

Gazi Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde, lise adaylarına yönelik tanıtım faaliyetlerine hız verdi. 22 Mart’ta Nesibe Aydın Okulları Tanıtım Fuarı, 16 Nisan’da Ankara Atatürk Lisesi Tanıtım Fuarı, 18 Nisan’da Pursaklar Üniversite Tanıtım Fuarı’na iştirak ederek üniversite adaylarının Üniversitemiz, fakültelerimiz, bölümlerimiz ile sosyal ve kültürel imkanlarımız hakkında bilgilenmelerini sağlayan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü son olarak Çözüm Koleji öğrencilerine yönelik düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı. Çözüm Kolejinde gerçekleştirilen etkinliğe Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Hilal Arın’ın yanı sıra Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Melike Güngenci ve Teknoloji Fakültesinden Arş. Gör. Rümeysa Özer de katıldı. Daha önceki tanıtım fuarlarında olduğu gibi bu fuarda da üniversite adaylarının Üniversitemiz standına yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

-1 -1