Kadın 3x3 Basketbol Takımımız Ankara Şampiyonu Oldu
8 Mayıs 2024 | 22:01

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından 6-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ankara 3x3 Basketbol Bölgesel Ligi final müsabakaları sona erdi.

3x3 Kadın Basketbol Takımımız grup müsabakalarını namağlup tamamlayıp, yarı finalde eşleştiği Ankara Üniversitesini 17-11’lik skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde Atılım Üniversitesi ile yaptığı müsabakayı 18-3 kazanan takımımız şampiyon olarak turnuvaya damga vurdu.

Sporcularımız şampiyonluk kupasını Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve TÜSF Basketbol Teknik Kurul Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seyfi Savaş’tan almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

Takımımıza turnuva boyunca gösterdikleri destek için sahada bulunan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Eler başta olmak üzere tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Takımımız sporcuları Pelinsu Ece Civelek, Gönül Nisa Gökmen, Merve Albayrak, Elif Berfin Baran’ı ve Takımımız Antrenörü Dr. Çağdaş Özgür Cengizel’i tebrik ediyor, 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda başarılarının devamını diliyoruz.

-1
background image